Een bedrijf: één team, één gezamenlijke missie

 

 

 

 

 

Eric Landwaart,

Hoofd Bestandsbeheer & Replenishment, Coop     

“Bij het implementeren van F&R in de winkels heeft Tanja de opleidingen voor onze winkels voor haar rekening genomen. Op een prettige, ontspannen wijze heeft zij de winkels overtuigt dat de basis (processen) voor 100% op orde moeten zijn als je het maximale resultaat wilt halen met automatisch replenishment.
In totaal hebben meer dan 1.000 collega's van Coop vestigingen deel genomen aan de door Tanja gegeven opleidingen. De beoordeling van de deelnemende collega's over Tanja was goed tot zeer goed.
Wij hebben Tanja ervaren als een prettige persoon om mee samen te werken. Open, eerlijk, maar ook positief kritisch en met een gezonde dosis humor.”

Josine Broekhuizen,

Aspiring Entrepreneur, Coop Greidanus   

“Ik heb Tanja leren kennen als een gedreven persoon. Zonder omweg duidelijk en helder in de communicatie. Het stukje humor wat Tanja goed toepast in haar manier van communicatie, maakte alles een stukje informeler bij de uitrol van F&R in onze winkel."

Eelko Suithoff,                      

Manager Salesorganisation, Lidl Nederland GmbH  

"In een periode van ca. drie jaar heb ik met Tanja Brückmann samengewerkt. In die tijd heb ik haar leren kennen als een enthousiast, daadkrachtig en eerlijk mens. Ze is van nature zeer bekwaam in het 'managen' van diverse projecten. Trekt graag de kar en is een keiharde werker.
Ik ken haar ook als iemand die mensen voor zich weet te winnen en ze is sterk in het bouwen van bruggen tussen verschillende disciplines. 
Als je bij Tanja iets weglegt weet je dat het meer dan goed komt. Met veel humor en energie bijt ze zich vast in het liefst zo veel mogelijk verschillende projecten tegelijk."

 

Pamela van Egmond

Commercieel Manager, Arwa BV, BULAGGI the Bag

"Met Tanja samenwerken is inspirerend. Ik heb haar leren kennen als een doortastend persoon; een echte "aanpakker". Haar duidelijke wijze van communicatie, haar strakke planmatige aanpak van werken, denken én handelen hebben grote indruk op mij gemaakt. Daarnaast heb ik haar later leren kennen als een vrouw met een passie; een vrouw die stáát voor dát wat ze doet."

Annemarie De Groot - Bakker,

Communications professional and copywriter, De Factor Communicatie

“Tanja is een aanpakker die graag structuur en helderheid brengt in werksituaties, op een wijze waar iedereen wel bij vaart. Ik heb haar leren kennen als een scherpzinnige, doortastende en resultaatgerichte professional. Een plezierige persoonlijkheid waarmee uitstekend te werken valt!”